Snel contact
0184 - 679565 | 06 - 53607468

FacebookBestellen    |    Aanbrengen    |    Restauratie    |    Schilderen    |    Totaalglas

Over ons

Barst Glas & Schildersbedrijf is een kwaliteitsschilder- en glaszetter met een werkwijze die gebaseerd is op jarenlange ervaring in de restauratiewerk en nieuwbouw. Liefde voor het vak en respect voor het verleden resulteren in perfect vakmanschap.

“Werk doen alsof je het voor jezelf bezig bent, is de lijfspreuk van Barst Glas & Schildersbedrijf. En dat resulteert in een steeds breder wordende enthousiaste klantenkring! De werkwijze van Barst Glas & Schildersbedrijf is klantgericht. We behandelen elke klant en elk project persoonlijk en besteden aandacht aan uw vraag. Nieuwbouwglas, restauratieglas, glas-in-lood, schilderwerk tot zelf bladgoud vergulden toe: u kunt altijd terecht in Hardinxveld Giessendam bij Barst Glas & Schildersbedrijf!

Vraag offerte aan →Bel me terug →

Nieuws

10-tallen nieuwe projectfoto's

Barst BV heeft zich bewezen als een vakkundige partner in grote en kleine projecten. Een overzicht van pas gerealiseerde projecten als bewijs!

Hirsch gebouw

Beglazing

Woonhuis Wijchen

Beglazing

Jeruzalemkerk

Glas- en schilderwerk

Balustrades

Beglazing

Barst Glas & Schildersbedrijf verzorgde het schilderwerk voor het monumentale pand van het Wereldmuseum. Nette mensen, keurig resultaat!

Wereldmuseum Rotterdam