Snel contact
0184 - 679565 | 06 - 53607468

FacebookBestellen    |    Aanbrengen    |    Restauratie    |    Schilderen    |    Totaalglas

Diensten

Ons dienstenaanbod is breed. We hebben passie voor ons werk en zijn steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen, vraagstukken en oplossingen. Onderstaand een overzicht van onze veel voorkomende diensten, heeft u een ander soort vraag? Neem gerust contact met ons op!

Schilderwerk

U gaat zorgvuldig met uw nieuwbouw- of monumentaal vastgoed om. Begrijpelijk, want huisvesting is belangrijk. Barst Glas & Schildersbedrijf ontzorgt u in heel het schilderwerk. Zo verfraaien wij niet alleen uw woning of kantoor, maar zeker zo belangrijk is de bescherming van de kwetsbare onderdelen als bijvoorbeeld de kozijnen of ander hout- en staalwerk. Want wat goed is, behoudt zijn waarde!

Nieuwbouwglas

Voor nieuwbouwglas bent u bij Barst Glas & Schildersbedrijf aan het juiste adres. Voor bekende aannemers en vele particulieren voert Barst Glas & Schildersbedrijf het glas als totaalpakket uit. Na plaatsing verzorgen we zelf de afwerking, met ons eigen team van ervaren vakmensen.

Monumentenglas

Met het monumentenglas en restauratieglas van Barst Glas & Schildersbedrijf behoudt u de historische uitstraling van oude monumentale panden. Bij ons in Hardinxveld Giessendam kunt u terecht voor hoogwaardig monumentenglas. Het monumentenglas biedt de vele voordelen van modern glas in termen van warmte- en geluidsisolatie en veiligheid. Daarnaast kan dit monumentenglas ook gelaagd worden uitgevoerd, als letselwerend.

Folies

Barst Glas & Schildersbedrijf levert in samenwerking met BHBS Europoint te Hellevoetsluis diverse soorten folies voor op beglazing. Hierbij te denken aan veiligheidsfolies zoals doorvalbestendig, kogelwerend, zon- en UV werende folies en bronskleurigefolies.

Glas-in-lood

Bij de restauratie en vervaardigen van kostbaar glas-in-lood ramen, komt veel vakmanschap bij kijken. De werkwijze van vroeger in combinatie van hedendaagse technieken om het materiaal te bewerken. Daarnaast moet de gekozen werkwijze aansluiten bij de gekozen restauratiemethode. Barst Glas & Schildersbedrijf restaureert en vervaardigd glas-in-lood ramen op bijzonder hoog niveau!

Tiffany glas

De Amerikaan L. Tiffany omwikkelde ieder glasstukje afzonderlijk met een soort koperband. Vervolgens soldeerde hij deze stukjes aan elkaar. Op deze manier ontstond een mozaïek van stukjes glas, waarmee de mooiste kunst en figuren mee konden worden gemaakt: Tiffany. Barst Glas & Schildersbedrijf verzorgt ook deze glaskunst.

Bladgoud vergulden

Bladgoud vergulden of verzilveren kan worden toegepast op allerlei soorten objecten. Punten van een hekwerk, ornamenten of siersmeedwerk op gebouwen. Barst Glas & Schildersbedrijf verzorgt diverse objecten die in zijn totaliteit verguld en gerestaureerd worden, voorzien van een roestwerend buitenbestendig laksysteem.

Vraag offerte aan →Bel me terug →

Hirsch gebouw

Beglazing

Woonhuis Wijchen

Beglazing

Jeruzalemkerk

Glas- en schilderwerk

Balustrades

Beglazing

Barst Glas & Schildersbedrijf verzorgde het schilderwerk voor het monumentale pand van het Wereldmuseum. Nette mensen, keurig resultaat!

Wereldmuseum Rotterdam